Styrofoam XPS

Styrofoam XPS

XPS isolatie bestaat uit geëxtrudeerde polystyreen, deze isolatie heeft een lagere isolatiewaarde dan Pur of Pir isolatie, maar is ideaal om te gebruiken als spouwisolatie van een garage of tuinberging. De XPS isolatieplaten worden ook toegepast als vloerisolatie onder chape, vanwege hun hoge druksterkte. Op voorraad van 3 tot 6 cm.

Afmetingen: 2500 x 600 mm

Ruwe isolatie

Er zijn ook XPS platen beschikbaar met een ruwe oppervlaktestructuur, ideaal om op te bezetten. Deze platen hebben een dikte van 2 , 3 of 4 cm.
Afmetingen: 1200 x 600 mm

Spouwmuurisolatie - Wallmate

Binnen het assortiment van STYROFOAM™ − het isolatiemateriaal uit blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim van Dow − is WALLMATE CW aangewezen voor de correcte isolatie van muren. In de vochtige spouw nemen de blauwe WALLMATE CW platen nagenoeg geen vocht op. Mede hierdoor behouden ze hun isolatiewaarde op lange termijn. Erg belangrijk, omdat spouwmuurisolatie nu eenmaal moeilijk te vervangen is.

Vloerisolatie - Floormate

Binnen het assortiment van STYROFOAM™ − het isolatiemateriaal uit blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim van Dow −
is FLOORMATE aangewezen voor de correcte isolatie van vloeren. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand en de juiste drukweerstand om duurzame prestaties te leveren. In functie van de toepassingen zijn specifieke types ontwikkeld die uitermate goed voldoen aan de gestelde eisen.